ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ : Elite Training System for Sport and Fitness

Facebook 1200x628 save 2 GR 1

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι το φετινό ετήσιο σεμινάριο του Performance22, “Elite Training System for Sport and Fitness” θα γίνει για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Nicopolis, το Σαββατο και Κυριακή 1 & 2 Ιουλίου 2017.

Στο φετινό σεμινάριο θα παρουσιάσουμε μερικά από βασικά σημεία της προπονητικής φιλοσοφίας που εφαρμόζουμε, όχι μόνο στο P22, αλλά και σε κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και της Ελλάδας στο μπάσκετ και το ποδόσφαιρο.


Ωστόσο, το σεμινάριο δεν αφορά μόνο προπονητές και γυμναστές που ασχολούνται με αθλητές. Σε μια εποχή όπου η αθλητική προπόνηση έχει περάσει στην καθημερινή άσκηση και το fitness , οι δοκιμασμένες τεχνικές του P22 δίνουν στον γυμναστή τα κατάλληλα εργαλεία, έτσι ώστε να σχεδιάσει αποτελεσματικά και ασφαλή προγράμματα για όλες τις κατηγορίες ασκούμενων.

Στο σεμινάριο θα μιλήσουμε για την επιστημονική – θεωρητική τεκμηρίωση των μεθόδων μας, ενώ θα επιμείνουμε στην πράξη, παρουσιάζοντας τεχνικές που χρησιμοποιούμε καθημερινά, στο γήπεδο και στο γυμναστήριο. Κι αυτό είναι το σημείο που ξεχωρίζει το σύστημά μας από όλα τα υπόλοιπα: Είναι δοκιμασμένο στην πράξη στο υψηλότερο επίπεδο, εξελίσσεται με βάση το τι συμβαίνει στον αθλητικό χώρο και δεν αποτελεί απλή θεωρία. Οι εισηγητές μας προέρχονται από τον ῾στίβο῾ της καθημερινής προπόνησης, είναι καταξιωμένοι αθλητικοί επιστήμονές, με πολυετή εμπειρία στον αθλητικό χώρο και τον κόσμο του fitness.

 

EGGRAFH

 

Το Σεμινάριο

PRAKTIKH

Στις δυο μέρες που διαρκεί το σεμινάριο θα επικεντρωθούμε στα παρακάτω θέματα:

Το σύστημα του P22 :
Στην αρχή του σεμιναρίου θα αναλύσουμε τις βασικές αρχές του ολοκληρωμένου συστήματος προπόνησης του Performance22. Θα μιλήσουμε για την ανάγκη δόμησης της προπονητικής διαδικασίας με βάση μια ενιαία φιλοσοφία και

Ταχύτητα :
Η Ευθύγραμμη Ταχύτητα και η Επιτάχυνση αποτελούν βασικές ικανότητας που πρέπει να αναπτύξει ένας αθλητής ή αθλήτρια σε όποια άθλημα κι αν αγωνίζεται. Θα δείξουμε βασικές και πιο προχωρημένες μεθόδους προπόνησης, θα μιλήσουμε για την σωστή τεχνική της κίνησης, για την κλιμάκωση στην προπόνηση, ενώ θα αναλύσουμε την κατάλληλη χρήση συγκεκριμένων ῾῾εργαλείων῾῾, όπως λάστιχα, έλκηθρα κτλ.

Ευκινησία :
Όπως η ταχύτητα, έτσι και η ευκινησία αποτελεί θεμελιώδη ικανότητα στον αθλητισμό. Θα αναλύσουμε την μεθοδολογίας διδασκαλίας της βιομηχανικής της κίνησης σε σχέση με τις αλλαγές κατεύθυνσης, το σταμάτημα/ξεκίνημα και την κίνηση σε όλες τις κατευθύνσεις. Θα δείξουμε την μεθοδολογία κλιμάκωσης βασικών και προχωρημένων ασκήσεων και το πώς συνδυάζονται με άλλες μορφές προπόνησης (πλειομετρική προπόνηση κτλ).

Πλειομετρική Προπόνηση :
Η προπόνηση με την χρήση αλμάτων δεν αφορά μόνον τον αθλητή, μιας και καθημερινά διάφορα ήδη αλμάτων, καθώς και πλειομετρικές ασκήσεις χρησιμοποιούνται και στον χώρο του fitness. Θα παρουσιάσουμε έναν πρακτικό τρόπο κατάταξης των αλμάτων σε σχέση με την έντασή τους και θα δείξουμε πολλές ασκήσεις για όλα τα επίπεδα αθλητών και ασκούμενων.

Δύναμη και Ισχύς :
Η δύναμη αποτελεί την βάση για την βελτίωση της αθλητικότητας και της πρόληψης τραυματισμών. Επίσης, η προπόνηση με αντιστάσεις είναι η πιο διαδεδομένη μορφή προπόνησης στον χώρο του fitness. Θα αναλύσουμε τα πιο βασικά σημεία της φιλοσοφίας σχεδιασμού ενός προγράμματος δύναμης και θα αναλύσουμε την διαδικασία επιλογής της κατάλληλης μεθόδου ανάλογα με τον στόχο. Στο πρακτικό κομμάτι της παρουσίασης θα αναλύσουμε την τεχνική και την κλιμάκωση βασικών ασκήσεων όπως Ολυμπιακές Άρσεις, Καθίσματα κτλ., καθώς και λειτουργικές ασκήσεις ανάλογα με τον στόχο. Τέλος, θα υπάρξει εκτενής αναφορά σε σχέση με την χρήση των παραπάνω τεχνικών στις μικρές ηλικίες καθώς και στην εφαρμογή τους σε προγράμματα πρόληψης τραυματισμών.

Λειτουργική Προπόνηση :
Ο όρος ῾῾Λειτουργική Προπόνηση῾῾ χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια ποικιλία μεθόδων και τεχνικών που έχουν γίνει δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Θα δώσουμε απαντήσεις σε ερωτήματα όπως, ποια είναι όμως η πραγματική έννοια του όρου, ποιες ασκήσεις είναι ῾῾λειτουργικές῾῾ και τι θέση έχουν στην καθημερινή προπόνηση, πως δημιουργούμε νέες ασκήσεις και σε πολλά ακόμα. Παράλληλα, θα εξερευνήσουμε συγκεκριμένες ασκήσεις από βιομηχανικής άποψης και θα δείξουμε την διαδικασία ανάλυσης των προσαρμογών που προκαλεί η κάθε άσκηση.

Προγραμματισμός :
Το πιο συχνό ερώτημα των προπονητών αφορά το πώς γίνεται ο συνδυασμός όλων αυτών των μεθόδων σε ένα πρόγραμμα. Πώς σχεδιάζεται η προπόνηση στις διάφορες περιόδους και πως επιλέγουμε τις διάφορες τεχνικές ανάλογα με τον στόχο; Γι῾ αυτό, η τελευταία ώρα του σεμιναρίου είναι αφιερωμένη στις απαντήσεις των παραπάνω ερωτημάτων και στην ανάλυση του τρόπου επιλογής μεθόδων και ασκήσεων μέσα στην χρονιά.


Πρόγραμμα Ομιλιών

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

ΩΡΑ ΟΜΙΛΗΤΗΣ  ΘΕΜΑ
9:00-9:45 Κώστας Χατζηχρήστος
Θεωρία
 Το σύστημα Προπόνησης του Performance22. Βασικές Αρχές και η Εφαρμογή τους στον Αθλητισμό και το Fitness.
9:50-11:00 Πέτρος Συρακόπουλος
Θεωρία
 Ταχυδυναμική Σχέση: Το "κλειδί" για την Κατανόηση της Προπόνησης Δύναμης και Ισχύος
11:10-12:30 Πέτρος Συρακόπουλος
Πράξη
 Μεθοδολογία Διδασκαλίας Ασκήσεων Δύναμης και Ισχύος
12:30-13:30 ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ  
13:30-14:30 Γιώργος Βίτκας
Θεωρία & Πράξη
 Ενδυνάμωση στις Μικρές Ηλικίες
14:40-15:50 Κώστας Χατζηχρήστος
Θεωρία & Πράξη
 Λειτουργική Προπόνηση: Παρερμηνείες, Ανάλυση Ασκήσεων και Εφαρμογή στην Καθημερινή Προπόνηση
16:00-17:00 Αθανάσιος Χατζηνικολάου
Θεωρία
 Ο Ρόλος της Δύναμης στην Πρόληψη Τραυματισμών


ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

ΩΡΑ ΟΜΙΛΗΤΗΣ  ΘΕΜΑ
9:00-10:10 Μάκης Κοντογιάννης
Θεωρία & Πράξη
 Ισομετρικές Ασκήσεις: Ένα Χρήσιμο Εργαλείο για την Προθέρμανση και την Αποκατάσταση.
10:20-11:45 Γιάννης Κωτσής
Θεωρία
 Η Ταχύτητα στα Ομαδικά Αθλήματα: Μέθοδοι Ανάπτυξης και Προγραμματισμός της Προπόνησης.
11:50-13:45 Γιάννης Κωτσής
Πράξη
 Βιομηχανική της Κίνησης και Μοντέρνες Μέθοδοι Προπόνησης για την Ανάπτυξη Ταχύτητας και Επιτάχυνσης.
13:00-14:00 ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ  
14:00-15:00 Νίκος Παπαβασιλείου
Θεωρία & Πράξη
 Ευκινησία (Agility) - Μέθοδοι Προπόνησης, Προγραμματισμός και Επίδειξη Ασκήσεων.
15:10-16:20 Κώστας Χατζηχρήστος
Θεωρία & Πράξη
 Πλειομετρικές Ασκήσεις: Κατηγοριοποίηση των Ασκήσεων και Εφαρμογή ανάλογα με το Επίπεδο και την Ηλικία του Αθλητή.
16:30-17:30 Κώστας Χατζηχρήστος
Θεωρία
 Προγραμματισμός και Συνδιασμός των Διαφόρων Μεθόδων για την Μεγιστοποίηση της Απόδοσης
  ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ  

 

Οι παρουσιάσεις θα δοθούν στην αρχή του σεμιναρίου με την μορφή σημειώσεων, ενώ στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν διπλώματα συμμετοχής.

Για να είναι οριστική η εγγραφή στο σεμινάριο απαιτείται η κατάθεση ολόκληρου του ποσού των διδάκτρων.

Πολιτική Ακυρώσεων:

Ακύρωση μέχρι:

1 Ιουνίου – Επιστροφή 100%
15 Ιουνίου – 50%
25 Ιουνίου - 25%
Μετά τις 25 Ιουνίου - 0%

EGGRAFH

 


Ομιλητές 

kostas sem

Κώστας Χατζηχρήστος, MEd, CSCS
Head Performance Specialist
CSKA Moscow Basketball
Performance22

 

Ο Κώστας Χατζηχρήστος είναι συνιδρυτής του Performance22 και από το 2014 ανήκει στην προπονητική ομάδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου εκτελεί χρέη Head Performance Speciallist. Ως μέλος της Ρωσικής ομάδας στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης το 2016 στο Βερολίνο. Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους προπονητές βελτίωσης της αθλητικής ικανότητας στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, ενώ στους αθλητές με τους οποίους συνεργάζεται συμπεριλαμβάνονται παίκτες της Εθνικής Ελλάδος αντρών, αθλήτριες της Εθνικής Ελλάδος γυναικών, καθώς και επίλεκτοι αθλητές μικρότερων ηλικιών.
Ξεκίνησε την καριέρα του στις ΗΠΑ και το NCAA, διατελώντας βοηθός γυμναστή στο πανεπιστήμιο του Texas και Head Strength and Conditioning Coach στην ομάδα μπάσκετ του Πανεπιστημίου της Georgia. Ακόμα, εργάστηκε σε κορυφαία προπονητικά κέντρα των ΗΠΑ, όπου είχε την ευκαιρία να προπονήσει αθλητές από το NFL, NBA, καθώς και αθλητές και αθλήτριες από άλλα επαγγελματικά πρωταθλήματα.Επιστρέφοντας στην Ελλάδα εργάστηκε σαν γυμναστής στην ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού, ομάδες με τις οποίες συνέδεσε το όνομά του με επιτυχίες στην Ελλάδα και την Ευρώπη, ενώ εφάρμοσε πρωτοποριακά και καινοτόμα προπονητικά προγράμματα, συμβάλλοντας στην επιτυχία των ομάδων, αλλά και στην ανάδειξη νέων παικτών, όπως του Σοφοκλή Σχορτσανίτη και πολλών άλλων.Νωρίς στην καριέρα του είδε την ανάγκη δημιουργίας ενός πρώτυπου και προσαρμοσμένο στις ανάγκες του αθλητή κέντρου, που θα μπορούσσε να ανταγωνιστεί επάξια αυτά του εξωερικού. Έτσι, ίδρυσε αρχικά το Performance22 στο ΟΑΚΑ, το οποίο αρχικά λειτούργησε αποκλειστικά ως performance center και στην συνέχεια εξελίχθηκε σε πρότυπο κέντρο προπόνησης και αποκατάστασης.
Ο Κώστας είναι συχνός ομιλητής σε σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ έχει αναπτύξει πλούσια αρθογραφία συχνά σε περιοδικά και ιστοσελίδες. Είναι επίσης ιδρυτής της startup εταιρείας Playmaxpro, μιας καινοτόμας πλατρφόρμας για την αποστολή ηλεκρονικών προγραμμάτων προπόνησης οπουδήποτε στον κόσμο.Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα στο μπάσκετ και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο Master στην Εργοφυσιολογία και την Αθλητική Διατροφή, από το Πανεπιστήμιο του Texas (The University of Texas at Austin). Η διαρκής δίψα για την αναζήτηση της γνώσης, ώθησε τον Κώστα σε πρωτοποριακές συνεργασίες με επιστήμονες και πρακτικούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στους τομείς της προληπτικής άσκησης και της αποκατάσταση - επανένταξης από τραυματισμού

 

petros sem

Πέτρος Συρακόπουλος
Προπονητής Αθλητικής Βελτίωσης
ΚΑΕ Τρίκαλα

 

O Πέτρος Συρακόπουλος είναι μέλος της ομάδας του Performance22 από το 2012. Έχει συνεργαστεί με αθλητές όλων των επιπέδων και ηλικιών, ενώ θεωρείται ειδικός στην ανάπτυξη της δύναμης. Τα τελευταία δυο χρόνια έχει διατελέσει γυμναστής στις ομάδες μπάσκετ των Τρικάλων (2016-2017) και του Αρκαδικού (2015-2016), στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών.
Είναι απόφοιτος της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθήνας με τον υψηλότερο βαθμό στην ιστορία της σχολής, και φοιτητής του μεταπτυχιακού προγράμματος της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Κομοτηνής με κατεύθυνση “Μεγιστοποίηση Αθλητικής Απόδοσης”.

 

kotsis sem

Γιάννης Κωτσής
ΠΑΕ Παναθηναἱκός

 

 

Ο Γιάννης Κωτσής είναι ένας απο τους πιο καταξιωμένους αθλητικούς επιστήμονες στην Ελλάδα. Είναι εργοφυσιολόγος και διατροφολόγος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ υπήρξε για πολλά χρόνια ο εργοφυσιολόγος και διατροφολόγος της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου, συνδέοντας το όνομά του με μερικές απο τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Εθνικού μας συγκροτήματος. Συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2010 στην Νότιο Αφρική, στο EURO 2012 στην Πολωνία - Ουκρανία, καθώς και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βραζιλίας το 2014. Στο παρελθόν έχει επίσης εργαστεί στην AEK FC ως υπεύθυνος φυσικής κατάστασης, ενώ υπήρξε και τεχνικός διευθυντής στις ακαδημίες του Ajax. Ως διαιτολόγος έχει συνεργασετεί με την Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας και πλήθος αθλητών.Παράλληλα, υπήρξε ιδρυτής του training studio Science Place στην Γλυφάδα, όπου συνεργάστηκε με μερικούς απο τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της χώρας.
Στο Performance22 ο Γιάννης είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη του τομέα της προπόνησης και φυσικής κατάστασης στο Ποδόσφαιρο, ενώ παράλληλα ηγείται του Τμήματος Διατροφής. Τέλος, είναι Performance coordinator στα προγράμματα και στην ανάπτυξη του Sport Fitness, της μεθόδου προπόνησης του P22 που απευθύνεται σε απλούς ασκούμενους, μη αθλητές.
Ο Γιάννης, εκτός απο την συμμετοχή του στην ομάδα του P22 διατηρεί πρότυπο εργομετρικό και διατροφικό κέντρο ΑΒΝ στην Γλυφάδα, ενώ συνεργάζεται με διεθνής ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα και το εξωτερικό στους τομείς της προπόνησης και της αθλητικής διατροφής.
Είναι υποψήφιος διδκάτορας στην Βιοχημεία της Άσκησης στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και έχει στο ονομά του σημαντικές δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά. Είναι συχνός ομιλιτής σε συνέδρια και σεμινάρια που αφορούν την προπόνηση και την διατροφή, ενώ αρθοργραφεί συχνά σε περιοδικά άσκησης και ευεξίας.

 

thanasis sem

Θανάσης Χατζηνικολάου, Phd
Επίκουρος Καθηγητής ΔΠΘ

 

 

Ο Χατζηνικολάου Αθανάσιος είναι Επίκουρος Καθηγητής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στο γνωστικό αντικείμενο της προπονησιολογίας της φυσικής κατάστασης. Είναι μέλος του Συνδέσμου Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, της Ελληνικής Εταιρείας Προπονητικής και της Εταιρείας Βιοχημείας και Φυσιολογίας της Άσκησης. Έχει διατελέσει προπονητής καλαθοσφαίρισης σε ομάδες εθνικών κατηγοριών και ομάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών. Ακόμη έχει διατελέσει προπονητής φυσικής κατάστασης σε ομάδες και αθλητές όλων των κατηγοριών και τα τελευταία δύο χρόνια στην ομάδα του Εθνικού Πειραιά.
Στον επιστημονικό χώρο έχει συγγράψει δεκάδες μελέτες, σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά, στα γνωστικά αντικείμενα που μεταξύ άλλων άπτονται της προπόνησης μυϊκής ενδυνάμωσης και της καλαθοσφαίριση

 

 

vitkas semΓιώργος Βίτκας
Προπονητής Αθλητικής Βελτίωσης

 

 

Ο Γιώργος εντάχθηκε στην ομάδα του Peformance22 το 2012 σαν προπονητής δύναμης και φυσικής κατάστασης αναλαμβάνοντας του αθλητές του P22 στην Θεσσαλονίκη. Ταυτόχρονα, ανέπτυξε την δική του δραστηριότητα, αναλαμβάνοντας την εκγύμναση αθλητών και ομάδων διαφόρων επιπέδων και ηλικιών, όπως για παράδειγμα την ανδρική ομάδα της ΜΕΝΤ, την γυναικεία ομάδα το Απόλλωνα Καλαμαριάς, την παιδική ομάδα της GBA Θεσσαλονίκης, της παιδικής και μίνι ομάδας του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και άλλων. Ο Γιώργος έχει αναπτύξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εκγύμναση και μακροχρόνια αθλητική ανάπτυξη των αθλητών και αθλητριών μικρών ηλικιών.
Είναι απόφοιτος Α.Π.Θ. με κύρια ειδικότητα Προπονητική καλαθοσφαίρισης και δευτερεύουσα ειδικότητα Οργάνωση και διοίκηση αθλητισμού. Επιπλέον κατέχει τον μεταπτυχιακό τίτλο στο πρόγραμμα «Άσκηση και ποιότητα ζωής» του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, με ειδικότητα Μεγιστοποίηση Αθλητικής Επίδοσης ή Απόδοσης.
Τέλος, είναι συγγραφέας της προπτυχιακής εργασίας με θέμα «Φυσική κατάσταση κατά την αναπτυξιακή φάση των νεαρών καλαθοσφαιριστών», ενώ η μεταπτυχιακή διατριβή του έχει θέμα «Η επίδραση τριών αγώνων καλαθοσφαίρισης στη δύναμη καλαθοσφαιριστών κατά τη διάρκεια ενός αγωνιστικού μικρόκυκλου».

 

papavasileiou sem

Νίκος Παπαβασιλείου
Performance Coordinator
Performance22

 

Ο Νίκος είναι στην προπονητική ομάδα του Performance22 από το 2008. Ξεκίνησε την καριέρα του μέσα από το πρόγραμμα πρακτικής εξάσκησης του P22 και σύντομα έγινε ο πρώτος συνεργάτης του Κώστα Χατζηχρήστου.
Εκτός από το Performance22, ο Νίκος έχει σημαντική εμπειρία σαν γυμανστής ομάδων, αφού υπήρξε επί σειρά ετών ο γυμναστής της ομάδας μπάσκετ του Ψυχικού, συνδέοντας το όνομά του με όλες τις επιτυχές της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Επίσης, έχει εργαστεί στις ομάδες γυναικών του Ελληνικού, όπου δυο ανόδους, καθώς επίσης και της γυναικείας ομάδας του Πανιωνίου. Στην ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει επιτελέσει και βοηθός γυμναστής στην Ανδρική Ομάδα.

Ο Νίκος έχει δουλέψει με κορυφαίους παίκτες, όπως ο Κώστας Σλούκας, ο Ιάν Βουγιούκας, ο Νίκος Παππάς και πολλούς άλλους, βοηθώνας τους να φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Είναι επίσης υπεύθυνος του τμήματος sport fitness του Perfomrance22, εφαρμόζοντας καινoτόμα προγράμματα σε ασκούμενους κάθε επιπέδου.
Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου του Βουκουρεστίου, ενώ είναι συχνός ομιλητής σε σεμινάρια σχετικά με την αθλητική προπόνηση.

 

Κοσμάς Κοντογιάννης

Φυσικοθεραπευτής - Δια χειρός θεραπευτής

O Κοσμάς Κοντογιαννης είναι κάτοχος πτυχίου φυσικοθεραπείας από το πανεπιστήμιο της Ουαλίας . Έχει ειδίκευση στη δια χειρός θεραπεία ( manual therapy ) και στην θεραπευτική άσκηση ενώ έχει διδάξει και την εφαρμογή των  διορθωτικών ισομετρικών ασκήσεων στην πρόληψη και την αποκατάσταση τραυματισμών.
Είναι επι σειρά ετών συνεργάτης του P22 και στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης εχει συμμετάσχει σε σεμινάρια άσκησης αποκατάστασης , ειδικούς χειρισμούς ( mobilisations) και χειρισμούς του συνδετικού ιστού , εφαρμοσμένης βιοχημείας, εφαρμοσμένης κινησιολογίας και muscle testing. 

Για ποιους είναι;

Το σεμινάριο αφορά:

- Γυμναστές
- Προπονητές δύναμης και φυσικής κατάστασης
- Personal Trainers
- Άτομα που ασχολούνται με την αποκατάσταση
- Προπονητές διαφόρων αθλημάτων
- Φοιτητές ΤΕΦΑΑ και ιδιωτικών σχολών fitness

Πώς να έλθετε

Γραμμές ΟΑΣΘ (http://oasth.gr)
Στάση ΙΚΕΑ
2 : ΙΚΕΑ – Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ (ΜΕΣΩ ΕΓΝΑΤΙΑΣ)
3 : ΙΚΕΑ – Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ
8 : ΙΚΕΑ – ΚΤΕΛ (ΜΕΣΩ ΕΓΝΑΤΙΑΣ)
67-68Α-68Β : ΙΚΕΑ –ΤΡΙΑΔΙ – ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
69 : ΙΚΕΑ-ΕΠΑΝΟΜΗ
72 : ΙΚΕΑ – Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ
76 : ΙΚΕΑ – ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙ
79 : ΙΚΕΑ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Το ξενοδοχείο

nikopolis

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο πολυτελές ξενοδοχείο – resort Nikopolis στην Πυλαία.

https://www.hotel-nikopolis.com/

Διεύθυνση Ξενοδοχείου:

Ασκληπιού 16 – 18, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 401000

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαμείνετε στο ξενοδοχείο κατά την διάρκεια του σεμιναρίου, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε εξασφαλίσει ιδιαίτερες τιμές για σας! Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε μαζί μας και θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε να κλείσετε την διαμονή σας κάνοντας χρήση των προνομίων σας.

 

EGGRAFH