Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΜΑΣ

134221345r4

 

Από την εξειδίκευση στην ολοκληρωμένη προσέγγιση!

Δεν συνέβη τυχαία.  Δεν ήταν ένα συμπτωματικό γεγονός.

Ήταν η ανάγκη επαγγελματιών αθλητών, αλλά και απλώς αθλούμενων ανθρώπων, να έχουν ολοκληρωμένη προσέγγιση στην προπόνηση, στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης και στη θεραπεία τους.

Ήταν η ανάγκη κορυφαίων επαγγελματιών της υγείας και της προπονητικής να εξελίξουν τον τομέα τους,  προσφέροντας  ολοκληρωμένη και σφαιρική προσέγγιση για κάθε άτομο ξεχωριστά.  Ήταν η ανάγκη  να εξασφαλίσουν τη βέλτιστη λειτουργία του σώματος, αλλά και τη μυοσκελετική υγεία επικεντρώνοντας στην πρόληψη και την αποκατάσταση τραυματισμών.

Έτσι δημιουργήθηκε το PERFORMANCE22. Μια μοναδική και καινοτόμος ιδέα για τα ελληνικά δεδομένα. Η παροχή υπηρεσιών Προπονητικής & Eκγύμνασης (Training) – Ορθοπεδικής (Orthopedics) – Φυσικοθεραπείας (Physiotherapy) κάτω από την ίδια στέγη.

 

SIMA GLOBAL VIEW SKETO

 

Σύστημα PERFORMANCE22 GLOBALVIEW, η πρωτοπορία μας!

Ίσως γνωρίζετε το PERFORMANCE22 ως το εξειδικευμένο προπονητικό κέντρο για επαγγελματίες ή ερασιτέχνες αθλητές. Για περισσότερο από μια δεκαετία είμαστε ψηλά στις προτιμήσεις των αθλητών στην Ελλάδα, για προπόνηση υψηλού επιπέδου.

Οι επαγγελματίες αθλητές είναι μια εξαιρετικά απαιτητική κατηγορία η οποία αναζητά όχι μόνο προπόνηση αλλά επιπλέον, πρόληψη και θεραπεία. Αυτή η γνώση, μας οδήγησε στο να δημιουργήσουμε το σύστημα PERFORMANCE22 CLOBALVIEW. Είναι αυτό που περιγράφει το όνομά του. Η σφαιρική θεώρηση – αξιολόγηση των αναγκών και των δυνατοτήτων κάθε αθλητή, κάθε αθλούμενου.

Με απλά λόγια, Προπονητική - Ορθοπεδική - Φυσικοθεραπεία λειτουργούν συμπληρώνοντας η μια ειδικότητα την άλλη, ώστε να καθορίσουν την εξατομικευμένη προσέγγιση για κάθε άτομο και με τις κατάλληλες συνέργειες επιτυγχάνουν το καλύτερο αποτέλεσμα: maximum απόδοση, πρόληψη και ελαχιστοποίηση τραυματισμών, θεραπεία.

Όμως, τις ίδιες απαιτήσεις έχουν και οι μή αθλητές. Οι άνθρωποι που αναζητούν βελτίωση και διατήρηση της καλής φυσικής τους κατάστασης, ώστε να μπορούν να αντεπεξέρχονται στη συνήθως δύσκολη και απαιτητική καθημερινότητά τους. Για αυτό το σύστημα PERFORMANCE22 CLOBAL VIEW εφαρμόζεται και σε όλους... τους πρωταθλητές της καθημερινότητας!

 Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού γνωριμίας καλέστε μας στο 210 – 68 41 907 ή στείλτε μας email στο