ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

PHYSIOTHERAPY GIA OLOYS


Οι φυσιοθεραπεία στο  Performance22 δεν αφορά μόνο τους αθλητές, αλλά αντίθετα απευθύνεται σε όλους όσους απαιτούν την εξειδίκευση, την εμπειρία και προσοχή που απολαμβάνουν οι αθλητές μας!

Αντλώντας από την εμπειρία και γνώση όχι μόνο από τον υψηλό αθλητισμό, αλλά και από την πολυετή κλινική μας παρουσία, εφαρμόζουμε τις ίδιες τεχνικές και μεθόδους, με την ίδια προσήλωση, σε όλες τις κατηγορίες ασθενών, αθλητών και μη. Η υπέρτατη αξία μας είναι η διατήρηση της καλής υγείας και η προώθηση ενός τρόπου ζωής γεμάτο ενέργεια και δράση! Αυτό επιτάσσει τον συνδυασμό των κατάλληλων θεραπειών και θεραπευτικής άσκησης, για την εξάλειψη του πόνου και την ταχύτερη επάνοδο στους φυσιολογικούς ρυθμούς της ζωής μετά από εναν τραυματισμό ή ασθένεια.

Η θεραπεία και αποκατάσταση ορθοπεδικών και μυοσκελετικών προβλημάτων βασίζεται όπως πάντα στο Performance22, στην στενή συνεργασία, κάτω από μία στέγη και μία φιλοσοφία, των τριών βασικών ειδικοτήτων που απαρτίζουν την θεραπευτική ομάδα μας: του ορθοπεδικού ιατρού, των φυσιοθεραπευτών και των εξειδικευμένων γυμναστών.
Η πρωτοποριακή αυτή οργάνωση της θεραπείας εξασφαλίζει την αρμονική συνεργασία όλων των ειδικοτήτων σε ένα ενιαίο σύστημα, με τελικό στόχο την άμεση και ασφαλή επιστροφή του ασθενή στην καθημερινότητά του.

Ενδεικτικά στο P22 αντιμετωπίζονται:

  • Παθήσεις και Τραυματισμοί στην Ωμική Ζώνη
  • Πόνος στην μέση
  • Μυοσκελετικοί τραυματισμοί
  • Κακώσεις Ποδοκνημικής
  • Κακώσεις Γόνατος

Επιπλέον, στο πλαίσιο της ορθότερης αντιμετώπισης των περιστατικών προσφέρουμε:

  • Πελματογραφία
  • Κατασκευή Οθροπαιδικών Πάτων

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού παρακλουμε καλέστε στο  210 – 6841907 ή στείλτε μας στο