ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

NEW1
 

Η θεραπεία και αποκατάσταση ορθοπεδικών και μυοσκελετικών προβλημάτων βασίζεται στην στενή συνεργασία, κάτω από μία στέγη και μία φιλοσοφία των τριών βασικών ειδικοτήτων που απαρτίζουν την θεραπευτική ομάδα του Performance22:


    •    του ορθοπεδικού ιατρού
    •    των φυσικοθεραπευτών
    •    των εξειδικευμένων γυμναστών


Η πρωτοποριακή αυτή οργάνωση της θεραπείας, με επικεφαλείς τους επί 16 χρόνια συνεργάτες Γρηγόρη Γονιδάκη και Γιώργου Βασιλόπουλου,  εξασφαλίζει την αρμονική συνεργασία όλων των ειδικοτήτων σε ένα ενιαίο σύστημα, με τελικό στόχο την άμεση και ασφαλή επιστροφή του ασθενή στην καθημερινότητά του.Πιστεύουμε ότι όταν η θεραπεία ακολουθεί ένα σύστημα και μια φιλοσοφία και όταν τα μέλη της ομάδας και ο ασθενής βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία, η θεραπεία γίνεται πιο αποτελεσματική και γρήγορη. Αυτή η έλλειψη επικοινωνίας και αμεσότητας αποτελεί το μόνιμο πρόβλημα και αιτία αποτυχίας της μεμονομένης αντιμετώπισης του περιστατικού απο ανεξάρτητους επαγγελματίες.

 
Η βασική μας φιλοσοφία είναι η  έμφαση στις σώμα με σώμα τεχνικές(manual therapy)  και την άσκηση. Η σωστή και στοχευμένη άσκηση είναι το κλειδί για την επαναφορά των περισσότερων δυσλειτουργιών του σώματος.
 

 
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΛΑΝΟΥ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
 
1. Ιατρική διάγνωση από το ορθοπεδικό τμήμα του P22 με την παρουσία του φυσικοθεραπευτή κατά την εξέταση του θεράποντος ιατρού.

2. Αξιολόγηση της διάγνωσης από τους φυσικοθεραπευτές για τον καλύτερο σχεδιασμό και εφαρμογή του θεραπευτικού πλάνου με επαναξιολόγηση του ασθενή σε κάθε θεραπεία.

3. Τελικός έλεγχος του ασθενή μετά το πέρας της αποκατάστασης, οδηγίες για πρόληψη τραυματισμών κατά την επανένταξη τους στις δραστηριότητες του.
 
4. Συνεργασία με εξειδικευμένους γυμναστές για την σωστή μετάβαση του ασθενή στην πλήρη λειτουργικότητα.
 
Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, υπάρχει διαρκής ενημέρωση του ιατρικού επιτελείου, καθώς και των υπόλοιπων ειδικοτήτων του P22 σχετικά με την πορεία του περιστατικού. Η πλατφόρμα GLOBAL VIEW δίνει ανά πάσα στιγμή σε όλη την ομάδα αποκατάστασης και εκγύμνασης την εικόνα του κάθε περιστατικού ξεχωριστά, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα αποτελεσματική.
 
Ο συνδυασμός της πολύχρονης εμπειρίας μας σε κλινικό και εργαστηριακό επίπεδο, με την χρήση καινοτόμου τεχνολογίας, καθώς και θεραπευτικών τεχνικών βασισμένων στην σύγχρονη βιβλιογραφία, καθιστούν το τμήμα φυσικοθεραπείας του P22 ένα από τα πρωτοπόρα και καινοτόμα στην Ελλάδα.

 

 

 Button athle Button oloi
 
 

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού παρακλουμε καλέστε στο 210 – 6841907 ή στείλτε μας στο