"Παγωμένος Ώμος": Όλα όσα θα θέλατε να ξέρατε σχετικά με την επώδυνη αυτή πάθηση

Ο εξειδικευμένος στις παθήσεις του ώμου φυσιοθεραπευτής του Performance22 Γιώργος Βασιλόπουλος απαντά σε σημαντικές ερωτήσεις σχετικά με τα αίτια και τους τρόπους αντιμετώπισης της πάθησης του "παγωμένου ώμου".

Η Έφη Σώμου Παίκτης της Εβδομάδας στο OCAA

Tired athlete

Αφορμή για αυτό το σύντομο άρθρο ήταν η, για πολλοστή φορά, η ερώτηση σχετικά με τα αυξημένα επίπεδα του ενζύμου CK (Creatine Κinase, κρεατινική κινάση) μετά από κάποια αιματολογική εξέταση αθλητή. Πότε είναι υπερβολικά υψηλές οι τιμές, τι σημαίνει αυτό για την υγεία του αθλητή; Πρέπει να σταματήσει την προπόνηση, ανάλογα με τις τιμές του συγκεκριμένου δείκτη;

Η προπονητική μας ομάδα εμπλουτίζεται!

Roxi 2Ο Παναγιώτης Ρωξάνας είναι ένας από τους «νέους» γυμναστές που θα στελεχώσουν το P22 αυτήν την χρονιά, έχοντας τον ρόλο του Performance Coordinator. Αν και εντάχθηκε φέτος στην ομάδα των γυμναστών μας, σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί νέο πρόσωπο για μας και τους αθλητές/ασκούμενους μας, μιας και αντιπροσωπεύει ένα από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα παιδιών που ξεκίνησαν την καριέρα τους από το πρόγραμμα πρακτικής εξάσκησης του P22. 

Οι στιγμές μας το 2015! Δείτε φωτογραφίες και βίντεο απο όσα έγιναν την χρονιά που μας αφήνει...

2015

Το 2015 ήταν μια δύσκολη, αλλά συναρπαστική χρονιά για το Performance22. Το κορυφαίο γεγονός ήταν φυσικά η μετεξέλιξη μας, από αμειγώς προπονητικό κέντρο, σε ένα πρότυπο κέντρο αποκατάστασης τραυματισμών και εξειδκευμένης προπόνησης.