Επιτυχιών συνέχεια!

Liolios Profile Η ομάδα μπάσκετ του Χολαργού με προπονητή τον Στέργιο Κουφό κατάφερε, για πρώτη φορά στην ιστορία της, να εξασφαλίσει την άνοδό της στην Stoiximan Basket League. Η Αθηναϊκή ομάδα κέρδισε στον αγώνα μπαράζ τον Απόλλωνα Πατρών με σκορ 91 - 76, κάνοντας το 3 - 0 στην σειρά των πλεϊ-οφς, σφραγίζοντας έτσι το εισητήριό της για την Α1! 

Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της ομάδας του Χολαργού έπαιξε σίγουρα και ο γυμναστής Δημήτρης Λιόλιος, ο οποίος εντάχθηκε από φέτος στην προπονητική ομάδα του πολύπειρου προπονητή Στέργιου Κουφού.

Ο Δημήτρης ολοκλήρωσε πρίν περίπου δυο χρόνια την πρακτική εξάσκησή στο κέντρο μας, δείχνοντας ξεχωριστή όρεξη και επαγγελματισμό δουλεύοντας με τους αθλητές και τις αθλήτριες του Performance22. Μετά το πέρας της πρακτικής του δούλεψε για μια περίοδο στα Μελίσσια κερδίζοντας πολύτιμη εμπειρία, ενώ φέτος πήρε την μεγάλη ευκαιρία και εντάχθηκε στην ομάδα του  Χολαργού.   

Ο Δημήτρης προστίθεται στην "γενιά" των αποφοίτων γυμναστών του P22 που στελεχώνουν ομάδες της Α1, μαζί με τον Κώστα Λαψάνη (Προμηθέα), τον Πέτρο Συρακόπουλο (Τρίκαλα), τον Νίκο Παπαβασιλείου (ΑΕΚ), τον Δημήτρη Πασπαλά (Κύμη), καθώς και πολλών άλλων που δουλεύουν σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών, κάνοντάς μας καθημερινά περήφανους.